Így tudunk segíteni neked a felújítási támogatás kapcsán

Az otthonfelújítási támogatás 2021.01.01-től igényelhető, 2022.12.31-ig.

A vissza nem térítendő támogatás maximum 3 millió forint, ami a felújítási költségvetés fele.

A támogatás utólagos elbírásálással, utófinanszírozással történik. Ezáltal ahhoz, hogy beadhasd a támogatást előre el kell költened azt az összeget, aminek a felét vissza szeretnéd kapni. Csak ezután tudod meg, hogy jóváhagyta-e a Magyar Államkincstár (MÁK) a támogatási kérelmedet. Tehát nagy kockázatot vállalsz.

Ráadásul csak egyszer lehetséges a hiánypótlás, amire egy nagyon rövid 30 napos határidőd lesz.

Ráférne az otthonodra a csinosítgatás, korszerűsítés, de egyszerűen megrémiszt, hogy hivatalos törvényi szövegeket értelmezz, eligazodj a dokumentáció dzsungelében, és a beadási procedúráról már ne is beszéljünk. Szeretnél minél inkább biztosra menni abban, hogy a felújításra költött összeg feléd vissza fogod kapni támogatásként.

Magadra ismertél? 

Magyarország legnagyobb FB felújítási támogatási csoportok pénzügyi mentorai most a segítségedre sietnek. Készítettek a gyakorlati tapasztalataikra épített közérthető felújítási támogatás csomagot e-bookkal és oktató videókkal, segédletekkel, de kérhetsz egyéni konzultációt is tőlük. 
Sajnos a VIP FB csoportjukról most lemaradtál. De a többivel ne járj így!


FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS CSOMAG

Hallottál sokat róla a tv-ben, interneten. Tudod, hogy akár 3 millió Ft is lehet ez a vissza nem térítendő támogatás. Az otthonodra is ráférne a korszerűsítés, szépítgetés. Jó lenne végre megcsinálni a szigetelést, tetőcserét, nyílászárócserét, fűtéskorszerűsítést. Vagy napkollektorra, klímára, garázsra, télikertre, esetleg új beépített konyhabútorra vágytok?

De egyszerűen megrémiszt, hogy hivatalos törvényi szövegeket értelmezz, eligazodj a dokumentáció dzsungelében, és a beadási procedúráról már ne is beszéljünk.Közbe beléptél már témába vágó FB csoportba, megkérdeztél sok ismerőst, de még nem vágnál bele magabiztosan. Pedig szeretnél minél inkább biztosra menni abban, hogy a felújításra költött összeg feléd vissza fogod kapni támogatásként.

Magadra ismertél?

Akkor a Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagunkat neked állítottuk össze, melyet most 8 740,- Ft helyett 4.990,- Ft-ért kaphatsz meg.

A csomag tartalma:

 • egy olyan e-book formájú könyv, ami a felújítási támogatás rendeletet és a MÁK által kiadott tájékoztatók, valamint gyakran ismételt kérdések száraz jogi szövegeit bújtatja közérthető és példákkal illusztrált köntösbe. Az e-book értéke 2.490,- Ft.
 • oktatóvideók, amikben végigvezetünk a támogatási feltételeken, a felújításhoz kapcsolódó anyag és munka költség számlák és a vállalkozási szerződések szabályain, bemutatunk egy teljes mintadokumentációt (kérelemmel, nyilatkozatokkal, számlákkal, vállalkozási szerződésekkel, számlaösszesítővel) valamint elkalauzolunk a beadás pontos menetén, az elérhető rendszerek használatán (SZÜF rendszer, AVDH rendszer, opcionális NAV nullás igazolás beszerzése, opcionális OEP igazolás beszerzése, tulajdoni lap és térképmásolat lekérés). A videók értéke 890,- Ft.
 • mintadokumentáció, ami tartalmaz kitöltött kérelmet, nyilatkozatokat, számlákat és vállalkozási szerződéseket és hozzá tartozó számlaösszesítő nyomtatványt. A mintadokumentáció értéke 1 490,- Ft.
 • számla és vállalkozói útmutató a top 5 munkálathoz, ami tartalmaz a leggyakrabban igénybe vett felújítási munkálatokra árajánlat, számla és vállalkozási szerződés mintákat. Ennek értéke 1 490,- Ft.
 • beadási útmutató, segédletben végigvezetünk képernyőképek segítségével azon, hogy miként tudod hiba nélkül beadni online a SZÜF felületén a felújítási támogatás kérelmedet. A beadási útmutató értéke 890,- Ft.
 • a leggyakrabban előforduló hiánypótlási és elutasítási okokat bemutató, és azok elkerülésére tippeket, tanácsokat adó videó. A videók értéke 1 490,- Ft.
És most ez a teljes csomag csak 4 990 Ft-ért lehet a tiéd, melynek részeként a tiéd lehet a könyv e-book formában, és az ajándék oktatóvideók, beadási útmutató és MÁK állásfoglalások gyűjteménye.

Ugye neked is megér kevesebb, mint 5 ezer Ft-ot, hogy magabiztosan add be a támogatási kérelmedet és akár 3 millió Ft-ot is kapj az otthonod szépüléséhez?


Ajándék: A csomaghoz ingyen megkapod az ország 3 legnagyobb felújítási támogatás Facebook csoportjában, közel 100 000 tag több tízezer kérdése, több tucat MÁK állásfoglalása alapján összegyűlt tudástárat kereshető formában.

ONLINE

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Lehetőséget biztosítunk, hogy a beadás előtt egy online konzultáció keretében kizárólag a vissza nem térítendő támogatással kapcsolatban a segítségünket kérd.

Egyéni, csak a te igényeddel és támogatási kérelmeddel foglalkozó, prezentációval fűszerezett 1 órás online videós konzultáció, melyhez akár teljes dokumentáció ellenőrzést is kérhetsz.

1. csomag:

1 órás online felújítási támogatás konzultációd keretén belül a te igényed szerint lehetőséged van arra, hogy

 • Előminősítést végzünk: megvizsgáljuk, hogy a jogszabályi feltételeknek hogyan felelhetsz meg, külön kitérve a buktatókra, mely a te célod megvalósítása során felmerülhet.

 • Átnézzük, hogy milyen dokumentációra lesz szükséged: Elküldjük az élethelyzeted szerint szükséges kitöltendő dokumentumokat.

 • Megküldjük a rád vonatkozó MÁK állásfoglalásokat: Csatoljuk neked a téged érintő MÁK állásfoglalás(oka)t, amik kiegészíthetik a rendeletet.

 • Ránézzünk együtt néhány, általad választott maximum 5 már meglévő dokumentumodra (pl. számládra, vállalkozási szerződésedre). A dokumentáció ellenőrzése itt nem teljes körű, maximum 5 általad választottra terjed ki.

 • A konzultáció ára 29 900 Ft.

  A VIP FB csoport tagjainak 18 000 Ft.

Lehetőséget biztosítunk, hogy a beadás előtt egy online konzultáció keretében kizárólag a vissza nem térítendő támogatással kapcsolatban a segítségünket kérd.

2. csomag:

1 órás online felújítási támogatás konzultáció + teljes dokumentáció ellenőrzés

Az 1 órás fenti konzultáció mellett,

 • Dokumentáció ellenőrzést is végzünk: Átnézzük beadás előtt az összes dokumentumodat (pl. számlák, vállalkozási szerződések, kérelem, nyilatkozatok, számlaösszesítő).

 • A konzultáció és dokumentáció ellenőrzés ára együttesen 49 900 Ft.

Az 1. csomag később is kiegészíthető a 2. csomaggal a különbözet, 20 000 Ft megfizetése mellett.

A konzultáció kizárólag a vissza nem térítendő támogatás buktatóit és lehetőségeit elemzi, teljesen elkülönül bármilyen hitelközvetítői tevékenységtől vagy banki terméktől. Ez a vissza nem térítendő támogatáshoz kapcsolódó szakértői konzultációnak a munkadíja, amiről a partner cégtől természetesen számlát is kapsz!

A tapasztalatunkat és tudásunkat a 2020 októberében indított Facebook csoportjainknak köszönhetjük, ahol mára több mint 70 000 tag kérdéseire válaszoltunk és naponta több mint 500 hozzászólás keletkezik, így az összes állásfoglalást lehetőségünk volt összegyűjteni archiválni és a tagok számára kiértékelni.


BETELT! 

VIP FB CSOPORT TAGSÁG

A 3 szakértő (Mea, András és Ádám) mentorolása melletti felújítási támogatás témában létrehozott zárt csoportban való részvételi lehetőség, ahol egy szűk körnek segítenek a mentorok a felújítási támogatási céljuk megvalósításában. 

Mi vár rád a csoportban, ha csatlakozol?

 • Max. 1 000 fős, szűk körű, zárt támogató csoport

 • 3 mentor felügyelete

 • Minden jogosultsági kérdés megválaszolásra kerül, ismétlődő kérdések nélkül (a csoportnak azonban nem célja és feladata a felújításhoz kapcsolódó speciális építési kérdések (mint például a milyen engedély, bejelentés stb. szükséges az adott munkálathoz) megválaszolása - hiszen ez külön szakma

 • Strukturált, jól követhető oktatóanyagok (írásos és videós tartalmak)

 • Összes eddig megosztott MÁK állásfoglalás és anyag összegyűjtve

 • Heti kérdezz-felelek live a mentorokkal

 • Kitöltött mintadokumentációk és már beadott pályázatok bemutatása, tapasztalatok megosztása

 • Tagság 2021. december 31-ig


Ár: 4 567 Ft/egyszeri díj

Jelen csoport hitelközvetítéssel és hitelekkel kapcsolatos információk megosztásával nem foglalkozik. Kizárólag a vissza nem térítendő felújítási támogatás buktatói kapcsán nyújt tájékoztatást a vonatkozó kormányrendeletek alapján.