FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS CSOMAG

Hallottál sokat róla a tv-ben, interneten. Tudod, hogy akár 3 millió Ft is lehet ez a vissza nem térítendő támogatás. Az otthonodra is ráférne a korszerűsítés, szépítgetés. Jó lenne végre megcsinálni a szigetelést, tetőcserét, nyílászárócserét, fűtéskorszerűsítést. Vagy napkollektorra, klímára, garázsra, télikertre, esetleg új beépített konyhabútorra vágytok?

De egyszerűen megrémiszt, hogy hivatalos törvényi szövegeket értelmezz, eligazodj a dokumentáció dzsungelében, és a beadási procedúráról már ne is beszéljünk.
Közbe beléptél már témába vágó FB csoportba, megkérdeztél sok ismerőst, de még nem vágnál bele magabiztosan.  
Pedig szeretnél minél inkább biztosra menni abban, hogy a felújításra költött összeg feléd vissza fogod kapni támogatásként. 

Magadra ismertél? 

Akkor a Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagunkat neked állítottuk össze

A csomag tartalma:

  • egy olyan e-book formájú könyv, ami a felújítási támogatás rendeletet és a MÁK által kiadott tájékoztatók, valamint gyakran ismételt kérdések száraz jogi szövegeit bújtatja közérthető és példákkal illusztrált köntösbe. 
  • oktatóvideók, amikben végigvezetünk  a támogatáson és a beadás pontos menetén, az elérhető rendszerek használatán (SZÜF rendszer, AVDH rendszer, opcionális NAV nullás igazolás beszerzése, opcionális OEP igazolás beszerzése).
  • beadási útmutató,  segédletben végigvezetünk képernyőképek segítségével azon, hogy miként tudod hiba nélkül beadni online a SZÜF felületén a felújítási támogatás kérelmedet.

Ajándék: Az ország 3 legnagyobb felújítási támogatás Facebook csoportjában, közel 100 000 tag több tízezer kérdése, több tucat MÁK állásfoglalása alapján összegyűlt tudástárat kereshető formában. Mindezt anélkül, hogy több ezer posztot végigböngésznél a Facebookon vagy kormányrendeletet kellene értelmezned... 

És most ez a csomag csak 2 900 Ft-ért lehet a tiéd, melynek részeként a tiéd lehet a könyv e-book formában, és az ajándék oktatóvideók, beadási útmutató és MÁK állásfoglalások gyűjteménye.

Ráadásul 2021. április 15-ig történő vásárlás esetén adunk ajándékba egy 3 000 Ft-os kedvezményes kupont is, amit év végéig beválthatsz az egyéni online felújítási támogatás konzultációnk igénybevétele esetén. 

Ugye neked is megér ennyit, hogy akár 3 millió Ft-ot is kapj az otthonod szépüléséhez? 

Nincs szükséged a teljes csomagra?

Elméletben a feltételeket már tudod. De ott van még előtted a dokumentumok kitöltése és a kérelem benyújtása, ahol jól jönne egy kis segítség? Bizonytalan vagy, hogy jók-e a számláid úgy, ahogy vannak? Esetleg az elektronikus rendszertől ráz ki a hideg, amiben a kérelmet kell majd leadnod?

Az oktatóvideókat és a beadási útmutatót külön-külön is megvásárolhatod 890 Ft/db áron. 


Akik a csomagot összeállították neked: 

Mea, András és Ádám, akik közgazdászok, pénzügyi szakértők, Magyarország legnagyobb felújítási támogatás csoportjainak adminjai, ahol 100 ezer ember kérdéseit válaszolták meg az elmúlt hónapok során.
Itt olvashatsz még róluk bővebben.


A felújítási támogatásról dióhéjban

Az otthonfelújítási támogatás 2021.01.01-től igényelhető, 2022.12.31-ig.
A vissza nem térítendő támogatás maximum 3 millió forint, ami a felújítási költségvetés fele.
A támogatás utólagos elbírásálással, utófinanszírozással történik. Ezáltal ahhoz, hogy beadhasd a támogatást előre el kell költened azt az összeget, aminek a felét vissza szeretnéd kapni. Csak ezután tudod meg, hogy jóváhagyta-e a Magyar Államkincstár (MÁK) a támogatási kérelmedet. Tehát nagy kockázatot vállalsz.
Ráadásul csak egyszer lehetséges a hiánypótlás, amire egy nagyon rövid 30 napos határidőd lesz.